Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat!

Fényes Niki - Feketén, fehéren (1. rész) Nyomtatott könyv

Deni Navarro nem ismer kegyelmet. Ő a város Ura, övé az utca, a szava maga a törvény. Öl, ha kell gyorsan és megbánás nélkül, bárkit eltapos, aki az útjába kerül. Elza Glyena McKennát a sors már sokat sújtotta. A félárva lány szegénységben él és az apja kegyetlensége miatt, némán. Az utca gyermeke, aki ismeri a túlélés szabályait, megtanulta, hogy vannak csaták, amiknek egyszerűen ki kell várni a végét.... De a sors kiszámíthatatlan, egymás mellé sodorja ezt a két össze nem illő embert...

  • Cikkszám: 24
  • Elérhetőség: Készleten
  • Kiadó: EkönyvBazár
  • Kiszerelés: db
  • Minimum rendelhető mennyiség: 1 db
  • Ár: 2.790 Ft,-2.000 Ft,-- 28 %

Fényes Niki - Feketén, Fehéren (1.rész)

Deni Navarro nem ismer kegyelmet. Ő a város Ura, övé az utca, a szava maga a törvény. Öl, ha kell gyorsan és megbánás nélkül, bárkit eltapos, aki az útjába kerül.

Elza Glyena McKennát a sors már sokat sújtotta. A félárva lány szegénységben él és az apja kegyetlensége miatt, némán. Az utca gyermeke, aki ismeri a túlélés szabályait, megtanulta, hogy vannak csaták, amiknek egyszerűen ki kell várni a végét....

De a sors kiszámíthatatlan, egymás mellé sodorja ezt a két össze nem illő embert, végzetes vonzódással büntetve egymás iránt. Mit tehet Elza, mikor tudja, hogy addig nem szabadulhat, amíg Deni el nem küldi? Mit adhat fel az, akinek már csak a büszkesége szikrája maradt? Meddig tűrheti, hogy a város urának a játékszere legyen?

És Deni... képes túllépni azon, hogy a lány, aki iránt lobogó vággyal ég, sosem lesz elég tökéletes ahhoz, hogy az általa elképzelt társa legyen?

NYOMTATOTT KÖNYV

További információ:

ISBN 978-615-81042-2-7    Feketén, fehéren 1.rész    Fényes Niki

Fényes Niki - Feketén, fehéren (1.rész)

Fényes Niki - Feketén, fehéren (1.rész)

Cikkszám: 1 Kiszerelés: db Letölthető 1.690 Ft,-Akciós ár: 900 Ft,--47 %
Fényes Niki - Széllel szemben

Fényes Niki - Széllel szemben

Cikkszám: 3 Kiszerelés: db Letölthető 1.490 Ft,-Akciós ár: 900 Ft,--40 %

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Írja meg véleményét
Értékelés: Rossz Kiváló