Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat!

Lena Sliver - Törékeny bársony

Léna erős, független, gyermekét egyedül nevelő nő.  Válása után, megfelelő életet akar biztosítani magának és lányának, hiszen a volt férje és családja folyamatos nyomás alatt tartják. Megfelelési kényszerétől azonban nehéz elszakadni, miközben a család és két munkahely között ingázik. Az egyik munkája átlagos, a másik csak bizonyos körökben ismert. Minden vágya, hogy ő is megismerhesse ezt a világot. Kétségek közt keresi a helyét, amikor megjelenik ő, és fájdalmas döntésre kényszerül...

  • Cikkszám: 12
  • Elérhetőség: Letölthető
  • Kiadó: EkönyvBazár
  • Kiszerelés: db
  • Minimum rendelhető mennyiség: 1 db
  • Ár: 1.190 Ft,-890 Ft,-- 25 %

Lena Sliver - Törékeny bársony

Léna erős, független, gyermekét egyedül nevelő nő.  Válása után, megfelelő életet akar biztosítani magának és lányának, hiszen a volt férje és családja folyamatos nyomás alatt tartják. Megfelelési kényszerétől azonban nehéz elszakadni, miközben a család és két munkahely között ingázik.

Az egyik munkája átlagos, a másik csak bizonyos körökben ismert. Minden vágya, hogy ő is megismerhesse ezt a világot. Kétségek közt keresi a helyét, amikor megjelenik ő, és fájdalmas döntésre kényszerül...

További információ:

ISBN 978-615-00-1413-5    Törékeny bársony (pdf)       Lena Sliver 
ISBN 978-615-00-1414-2    Törékeny bársony (epub)    Lena Sliver 
ISBN 978-615-00-1415-9    Törékeny bársony (mobi)    Lena Sliver

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva kapcsolódó termékek.

Írja meg véleményét
Értékelés: Rossz Kiváló
Jeritsné Jenei Erzsébet.
2018-06-26
Nagyon tetszett a könyv. Kiválóan lettek ecsetelve Léna félelmei, önbizalom hiánya.Tele van érzelmekkel.Minden fordulathoz megtalálta az író a megfelelő szavakat.Gratulálok a könyvhöz, várom a következő könyved.
Dávid Józsefné
2018-06-07
Nagyon tetszett a könyv. Érzelmekkel teli. Magaslatok és mélységek egyaránt vannak benne, de ez a való életben is így van. Nincs tökéletesség. Jó lenne nyomtatott formában a polcora tenni, és újra és újra elolvasni. Gratulálok hozzá.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva videók.