Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat!

Fényes Niki - Feketén, fehéren (1.rész)

Deni Navarro nem ismer kegyelmet. Ő a város Ura, övé az utca, a szava maga a törvény. Öl, ha kell gyorsan és megbánás nélkül, bárkit eltapos, aki az útjába kerül. Elza Glyena McKennát a sors már sokat sújtotta. A félárva lány szegénységben él és az apja kegyetlensége miatt, némán. Az utca gyermeke, aki ismeri a túlélés szabályait, megtanulta, hogy vannak csaták, amiknek egyszerűen ki kell várni a végét.... De a sors kiszámíthatatlan, egymás mellé sodorja ezt a két össze nem illő embert...

  • Cikkszám: 11
  • Elérhetőség: Letölthető
  • Kiadó: EkönyvBazár
  • Kiszerelés: db
  • Minimum rendelhető mennyiség: 1 db
  • Ár: 1.690 Ft,-900 Ft,-- 47 %

Fényes Niki - Feketén, Fehéren (1.rész)

Deni Navarro nem ismer kegyelmet. Ő a város Ura, övé az utca, a szava maga a törvény. Öl, ha kell gyorsan és megbánás nélkül, bárkit eltapos, aki az útjába kerül.

Elza Glyena McKennát a sors már sokat sújtotta. A félárva lány szegénységben él és az apja kegyetlensége miatt, némán. Az utca gyermeke, aki ismeri a túlélés szabályait, megtanulta, hogy vannak csaták, amiknek egyszerűen ki kell várni a végét....

De a sors kiszámíthatatlan, egymás mellé sodorja ezt a két össze nem illő embert, végzetes vonzódással büntetve egymás iránt. Mit tehet Elza, mikor tudja, hogy addig nem szabadulhat, amíg Deni el nem küldi? Mit adhat fel az, akinek már csak a büszkesége szikrája maradt? Meddig tűrheti, hogy a város urának a játékszere legyen?

És Deni... képes túllépni azon, hogy a lány, aki iránt lobogó vággyal ég, sosem lesz elég tökéletes ahhoz, hogy az általa elképzelt társa legyen?

 

További információ:

ISBN 978-615-00-1407-4    Feketén, fehéren 1. (pdf)       Fényes Niki 
ISBN 978-615-00-1408-1    Feketén, fehéren 1. (epub)    Fényes Niki    
ISBN 978-615-00-1409-8    Feketén, fehéren 1. (mobi)    Fényes Niki   

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva kapcsolódó termékek.

Írja meg véleményét
Értékelés: Rossz Kiváló
Angelika
2018-03-06
Nagyon megbízható az oldal. Vásárlás után simán le tudtam tölteni a könyvet.
Kati
2018-02-25
Egyszerű és gyors a vásárlás ! A könyv pedig nagyon jó !!! Nem lehet abbahagyni ,míg az ember nem olvassa végig !!
Ivett
2018-02-24
Soha életemben nem olvastam még ilyen könyvet. Eszméletlen volt, elképesztő. Nagyon nagyon tetszett! Imádtam minden sorát. Az oldal Megbízható, utalás után azonnal olvasható a könyv.
Ági
2018-02-22
Ahh még mindig a hatása alatt vagyok! Denit akarom. Az oldal megbízható, vásárlás után simán letöltöttem a könyvet. Ó, ez a Deni! Egyem meg.
Angéla
2018-02-22
Vásárlás után azonnal nálam volt a pdf. Imádooooooooooooom!!!