Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat!

Julia RedHood - Lyra

2019-09-24 12:11

A tizennégy esztendős Rachel Lynn Greent a soha nem látott édesanyja elviszi az intézetből. Később egy férfihoz kerül, aki arra kényszeríti, hogy kamerák kereszttüzében lépjen túl gátlásain, s mutassa meg női mivoltát. Rachelnek el kell felednie korábbi életét, mialatt menekülni próbál szörnyű sorsa elől.

...

– Milyen lesz? Milyen érzés?

– Hát… – Jamie elvörösödött a tanácstalanságtól. Hiszen honnan is tudhatta volna, milyen egy lánynak? – Vigyázok majd rád – ígérte meg őszintén.

– Már sokszor csináltál ilyet?

– Csináltam. Lyra?

– Mi az?

– Csodaszép lány vagy.

Jamie a szemeimre tette a tenyerét, lehunytam azokat. Az államhoz ért, az ajkait lágyan az enyémre fektette.

– Nem is volt rossz, ugye? – kérdezte halkan.

– Jó volt – sóhajtottam.

Jamie csókja puha volt, s annyira bátortalan, mintha neki is az lett volna az első. Nem állt szándékában még jobban megrémiszteni engem. Elöntötte a mellkasomat a forróság. Jamie homlokát a homlokomhoz érintette, aztán a halántékát a halántékomhoz, végül az ajkait a nyakamhoz. Átfutott rajtam a hideg, s ezt el sem titkolhattam. Nem volt fogalmam arról, milyen vágyakozni egy fiú után, de Jamie azon nyomban elgyöngített. Az ismeretlen, az újdonság varázsa kerített hatalmába, hogy részese lehetek valaminek, amit addig nem tapasztaltam.

– Nem tetszik, Lyra?

– De igen. Csak furcsa.

– Még sosem éreztél ilyet?

– Sosem.

Jamie úgy meredt rám, mintha rajtam kívül nem létezne senki a földön.

– Baj van? – kérdeztem.

– Mondtam, hogy csodaszép vagy.

Jamie újra megcsókolt, ám már hosszasan, s rávett, hogy kinyissam a számat, mire a nyelve az enyémhez súrlódott. Hangos szuszogásom aggodalommal töltötte el.

– Még mindig tartasz tőlem?

– Nem – ránéztem. – Csak mintha nem jutnék elég oxigénhez.

...


Letöltések

Letöltés